Search
Затворите ово поље за претрагу.

O nama

O nama

Mi nudimo zdravu i ukusnu vegansku brzu hranu kako bismo pomogli vama – ljubiteljima brze hrane, da unapredite svoje zdravlje i uživate u obrocima bez kompromisa, sa našim jedinstvenim pristupom korišćenja svežih namirnica biljnog porekla.

Zdravo, mi smo Rekalibracija – prvi veganski restoran brze hrane U Novom Sadu, sada već na 2 lokacije:

  • Prva i dobro poznata u Jevrejskoj ulici u sklopu futoške pijace
  • Druga na Limanu u 1300 kaplara

Menjamo način na koji ljudi doživljavaju brzu hranu, pružajući alternativu koja je dobra i za vaše telo i za planetu.

Otkud mi, porodica Jakovljev, koja nije imala nikakve veze sa ugostiteljstvom, u ovoj branši?

Boreći se od ranije svako sa svojim zdravstvenim problemima, uglavnom prouzrokovanim viškom kilograma, otkrili smo, putem raznoraznih edukacija i isprobavanja različitih vrsta ishrane, čari i dobrobiti biljne ishrane i wellnesa uopšte.

Hteli smo da prenesemo to znanje i iskustva svima kojima bi to moglo biti od koristi. Imali smo u zakupu mali lokalčić na dobroj lokaciji koji u tom momentu nije radio.

Rođena je ideja da ponudimo svima koji vode računa o ishrani, mogućnost da lako i brzo dođu do zdravog i ukusnog obroka.

Ideja za ime Rekalibracija je takođe došla iz želje da pomognemo ljudima da urade nešto dobro za sebe. Naime, sam termin je iz fizike, a označava proces “baždarenja” mernog instrumenta, kako bi davao tačne rezultate. U ovom slučaju taj instrument je naše telo, koje se baždari da radi onako kako bi trebalo, u “modu” zdravlja. I u leto 2016 otvoren je prvi veganski restoran brze hrane u Novom Sadu.

Sada i Vi možete lako, brzo i zdravo da se hranite, i da živite život koji želite!

Preporučujemo

Prijava na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima i posebnim akcijama našeg restorana. Ostavite nam svoju email adresu i svake nedelje slaćemo vam najnovije vesti iz Rekalibracija sveta.

Vaša korpa
0